TracTracer Home > Objectmanagement > Objectmanagement voor Voertuigen


TracTracer EquipTracer V8  / BasicTracer

Voertuig Management en Ritadministratie


Waar zijn mijn buitendienstmedewerkers? …en waar zijn zij vandaag mee bezig geweest?

TracTracer stelt u in staat op zeer accurate wijze de actuele locatie van uw bedrijfswagens te monitoren en per voertuig en werknemer al hun bewegingen en bezoeken in te zien.

 

Dit bespaart u onder andere tijd en geld op onnodige telefoongesprekken met uw chauffeurs i.v.m. planning. De actuele werkuren en gereden kilometers wordt weergegeven in de rapportage. Ook de volledige rithistorie kan per auto worden bekeken om onder andere een goede urenregistratie van uw werknemers en voertuigen te verkrijgen en het rijgedrag te verbeteren.

foto rittenadministratie auto van de zaak

Bijtelling voorkomen op privé-gebruik auto werkgever

Per boekjaar mag de auto van de werkgever maximaal 500 km worden gebruikt voor privé-doeleinden. Hierboven volgt bijtelling tot wel 25% van de cataloguswaarde van het voertuig. 

 

Teneinde bijtelling te voorkomen verwacht de belastingdienst dat een duidelijke ritadministratie wordt overlegd door de werknemer. Binnen deze kilometerverantwoording dienen zakelijke- en privé-kilometers duidelijk te worden gescheiden. Alleen zo kunt u voorkomen dat bijtelling moet worden betaald over het privé-gebruik van de auto van de werkgever.

 

Met de ritrapportages van TracTracer worden alle gereden kilometers eenvoudig en automatisch inzichtelijk.

foto onderhoud bedrijfswagens

Actuele gegevens voor werkplaats en onderhoud

Uw bedrijfsvoertuigen zijn altijd onderweg. Daar moet het immers verdiend worden. Dit maakt het wel lastiger te controleren wanneer een onderhoudsbeurt dient te worden uitgevoerd.

Vaak blijkt in de werkplaats dat er reeds meer kilometers op de tellers staan dan verwacht zodat de noodzakelijke beurten soms te laat worden uitgevoerd. Met alle gevolgen en kosten van dien! Met TracTracer kan uw werkplaatsplanner automatisch per e-mail een notificatie van onderhoud ontvangen wanneer uw voertuig aan een periodieke beurt toe is.