TracTracer Home > Ritregistratie


TracTracer Equiptracer / BasicTracer

Elektronische Rittenregistratie


foto administratie kilometers en werkuren t.b.v. bijtelling

De belastingdienst eist controle op het privégebruik van de bedrijfsauto door mijn werknemers. Wat nu? De administratieve lasten zijn al zo hoog…

 

De belastingdienst controleert steeds strenger het privégebruik van de auto van de werkgever door uw personeel. Een groot gedeelte van deze verantwoordelijkheid wordt hierbij in handen van u als werkgever gelegd.

 

Elke gebruiker van een zakelijke auto dient bijtelling te betalen over het gebruik van het voertuig, mits er niet meer dan 500 kilometer per jaar privé met de auto wordt gereden.

 

Het kunnen overleggen van een goed bijgehouden en accurate kilometeradministratie is onontbeerlijk ter voorkoming van bijtelling of vervelende naheffingen en boetes over de, over de bijtelling verschuldigde, inkomstenbelasting.

 

De TracTracer servers genereren voor u automatisch niet-manipuleerbare ritadministraties, conform de eisen van de belastingdienst, voorzien van bestuurders- en voertuigidentificatie, start-/stoptijden gereden routes en kilometers. Per rit kan optioneel vanuit het voertuig worden aangegeven of het een zakelijke- of privérit betreft.

 


Download
TracTracer Brochure GPS Track & Trace Bedrijfswagens
Download de TracTracer Brochure GPS Track & Trace Bedrijfswagens voor meer informatie over ritadministratie en beveiliging voor bedrijfswagens.
TracTracer_Brochure_Bedrijfswagens_2012.
Adobe Acrobat document 6.0 MB