TracTracer Home > Beveiligen > Werkmaterieel Beveiliging


TracTracer Equiptracer

GPS Track & Trace Systeem


Beveiliging van werkmaterieel


Beveiliging bouwmachines

Een van mijn werknemers belde mij vanmorgen op…: “Mijn machine is gestolen!”

Diefstal van uw werkmaterieel en voertuigen vormt een grote bron van ergernis en kosten binnen uw bedrijf en kan zelfs uw continuïteit in gevaar brengen. Denk hierbij aan de kosten van inzetmachines en -bedrijfswagens, ongewenste investeringen en lange levertijden van nieuwe bouwmachines. Het is daarom van belang uw gestolen eigendom zo spoedig mogelijk terug te vinden.


Alarmmeldingen

 

TracTracer Voertuigvolgsystemen is al jaren gespecialiseerd in het beveiligen en opsporen van werkmaterieel. De TracTracer Meldkamer weet hoe graafmachines, shovels, tractoren en andere bouwmachines worden gebruikt en zorgt door het 'slim' opvolgen van meldingen ervoor dat u zo min mogelijk wordt lastig gevallen met 'loze' meldingen

Via uw eigen PC, tablet en smartphone kunt u met de MyTracTracer.com webapplicatie direct zelf uw machines en tractoren lokaliseren en bijvoorbeeld zien of ze op dit moment aan het werk zijn. Uitgebreide alarmering via sms en e-mail is natuurlijk standaard, evenals alarm-opvolging via de TracTracer Meldkamer. Desgewenst kan TracTracer u middels internationale recherchebureaus hulp bieden bij repatriëring. Het uitgebreide Installatie- certificaat (het zgn. Objectpaspoort) en de TracTracer Fotodatabase zijn hierbij zeer doeltreffend hulpmiddelen.

Objectmanagement voor Werkmaterieel

 

Met hetzelfde systeem en de MyTracTracer Webapplicatie bent u ook volledig op de hoogte van bijvoorbeeld het aantal draaiuren van uw bouwmachines, of hoeveel uur uw machine voor een bepaalde klant heeft gewerkt via de functies binnen Objectmanagement voor Werkmaterieel.

Meer informatie Werkmaterieelbeveiliging via het contactformulier.
Download
TracTracer Brochure Werkmaterieel Beveiliging
Download de TracTracer Brochure Werkmaterieel Beveiliging voor meer informatie over GPS Track & Trace voor Werkmaterieel.
TracTracer_Brochure_Werkmaterieel_2012.p
Adobe Acrobat document 4.0 MB

voor het beveiligen van o.a.: minishovel, wiellader, rupsgraafmachine, mobiele graafmachine, minigraver, aggregaat, tractor, wegenwals, hoogwerker, schranklader, bobcat, slooprobot, rupshijskraan, rupsdumper, wieldumper, aanhangwagen, waterpompen, diverse bouwmachines