TracTracer Home > Beveiligen > Vaartuig Beveiliging 


TracTracer Equiptracer

GPS Track & Trace Systeem


Vaartuigbeveiliging


Beveiliging boten terugvinden

Vaartuig beveiliging

 

"...denk je even lekker een dagje te gaan varen...."

 

Vaartuigen zijn in trek bij het dievengilde! Ze zijn meestal slecht te beveiligen met conventionele middelen en goed verhandelbaar omdat goede eigendomsregistratie ontbreekt.

 

Pleziervaartuigen als sloepen, speedboten, jetski's en zeiljachten worden vaak langere tijd onbeheerd achtergelaten met als resultaat dat reeds menig pleziervaarder teleurgesteld van de ligplaats is teruggekeerd. De boot was gestolen.

 

De dieven hebben vaak al zo'n grote voorsprong dat zoeken nutteloos is. En aangifte bij de politie blijft vaak zonder enig resultaat.


Alarmmeldingen

 

TracTracer Voertuigvolgsystemen is al jaren gespecialiseerd in het beveiligen en opsporen van vaartuigen zoals sloepen en jachten. Ook zeilboten, jetski's en buitenboormotoren kunnen worden beveiligd. De TracTracer Meldkamer weet hoe pleziervaartuigen worden gebruikt en zorgt door het 'slim' opvolgen van meldingen ervoor dat u zo min mogelijk wordt lastig gevallen met 'loze' meldingen

 

Met het TracTracer GPS Track & Trace Volgsysteem kunt u te allen tijde via uw eigen beveiligde webpagina uw vaartuig lokaliseren. Met de verplaatsings- en toegangsmeldingen, in combinatie met de alarm-opvolging via de TracTracer Meldkamer, is uw vaartuig optimaal beveiligd. U wordt zelfs gealarmeerd wanneer uw boordaccu te weinig spanning dreigt te krijgen door het langdurige stilliggen. Desgewenst kan TracTracer u middels internationale recherchebureaus hulp bieden bij repatriëring. Het uitgebreide Installatie- certificaat (het zgn. Objectpaspoort) en de TracTracer Fotodatabase zijn hierbij zeer doeltreffend hulpmiddelen.

Objectmanagement voor Vaartuigen

 

Met hetzelfde systeem en de MyTracTracer Webapplicatie bent u ook volledig op de hoogte van bijvoorbeeld de actuele vaaruren van uw boot of draaiuren van de motor via de functies binnen Objectmanagement voor Vaartuigen. Zo kunt u op tijd een servicebeurt inplannen via de optie onderhoudsmelding op draaiuren.

Meer informatie Voertuigbeveiliging via het contactformulier.