TracTracer Home > Beveiligen > Transport Beveiliging


TracTracer Equiptracer

GPS Track & Trace Systeem


Transport beveiliging


Transportbeveiliging en voorkomen ladingdiefstal

 

"...mijn hele trailer leeggehaald, terwijl ik in mijn cabine lag te slapen..."

 

Het is helaas geen zeldzaam verhaal meer maar dagelijkse werkelijkheid. Chauffeurs ondervinden aan den lijve de risico's die het met zich meebrengt om een kostbare lading achter zich mee te nemen.  Ze worden bedwelmd in de cabine en de lading wordt gestolen. Of erger: de hele combinatie wordt door de dieven meegenomen waarna vervolgens de inhoud wordt verkocht en de vrachtwagen gestript voor onderdelen.

 

Met verschillende maatregelen kunt u zich met het TracTracer Transport Beveiliging Systeem wapenen tegen diefstal van lading en vrachtwagen. Tevens heeft u met het systeem direct inzicht in locatie en status van uw wagenpark.


Alarmmeldingen

 

TracTracer Voertuigvolgsystemen is al jaren gespecialiseerd in het beveiligen en opsporen van vrachtwagens en het beveiligen van de lading. De TracTracer Meldkamer weet hoe vrachtwagens en opleggers worden gebruikt en zorgt door het 'slim' opvolgen van meldingen ervoor dat u zo min mogelijk wordt lastig gevallen met 'loze' meldingen

Via uw eigen PC, tablet en smartphone kunt u met de MyTracTracer.com webapplicatie direct zelf uw wagenpark lokaliseren en bijvoorbeeld zien of ze op dit moment rijden of stilstaan. Uitgebreide alarmering via sms en e-mail is natuurlijk standaard, evenals alarm-opvolging via de TracTracer Meldkamer. Desgewenst kan TracTracer u middels internationale recherchebureaus hulp bieden bij repatriëring. Het uitgebreide Installatie- certificaat (het zgn. Objectpaspoort) en de TracTracer Fotodatabase zijn hierbij zeer doeltreffend hulpmiddelen.

Objectmanagement voor Transport

 

Met hetzelfde systeem en de MyTracTracer Webapplicatie bent u ook volledig op de hoogte van bijvoorbeeld de actuele kilometerstanden van uw vrachtwagens, of de werktijden en stilstandtijden van uw chauffeurs of de ritadministratie via de functies binnen Objectmanagement voor Werkmaterieel.

Meer informatie Transportbeveiliging via het contactformulier.
Download
TracTracer Brochure GPS Track & Trace Bedrijfswagens
Download de TracTracer Brochure GPS Track & Trace Bedrijfswagens voor meer informatie over beveiliging en ritadministratie voor transport.
TracTracer_Brochure_Bedrijfswagens_2012.
Adobe Acrobat document 6.0 MB

voor het beveiligen van o.a.: vrachtwagen, trekker, trailer, oplegger, kiepwagen, zwaar transport, koeltrailer, containerchassis, dieplader, betonmixer, huiftrailer, bakwagen, autolaadkraan, stenentrailer, divers transport materieel