TracTracer Home > Objectmanagement > Objectmanagement voor Werkmaterieel


TracTracer EquipTracer V8 / BasicTracer

Werkmaterieel Monitoren & Management


Waar zijn mijn buitendienstmedewerkers? …en waar zijn zij vandaag mee bezig geweest?

TracTracer stelt u in staat op zeer accurate wijze de actuele locatie van uw voertuigen en machines te monitoren en per voertuig en werknemer al hun bewegingen en bezoeken in te zien.

 

De actuele werkuren en werklocaties wordt weergegeven in de rapportage. Ook de volledige historie kan per machine worden bekeken om onder andere een goede urenregistratie van uw werknemers en machines te verkrijgen.

foto urenteller t.b.v. draaiuren registratie

De werkplaats is het overzicht kwijt…

Uw voertuigen en machines zijn altijd onderweg of in het veld aan het werk. Daar moet het immers verdiend worden. Dit maakt het wel lastiger te controleren wanneer een onderhoudsbeurt dient te worden uitgevoerd.

Vaak blijkt in de werkplaats dat er reeds veel meer draaiuren en kilometers op de tellers staan dan verwacht zodat de noodzakelijke beurten soms te laat worden uitgevoerd. Met alle gevolgen en kosten van dien! Met TracTracer kan uw werkplaatsplanner automatisch per e-mail een notificatie van onderhoud ontvangen wanneer uw voertuig aan een periodieke beurt toe is.

foto betalen uren verhuur

Die huurmachine wordt in het weekeind niet gebruikt hoor…

Een kwestie van goed vertrouwen natuurlijk. U berekent een gedeelte van de huur uit coulance toch maar niet aan de klant.

 

Toch nemen sommige klanten van verhuurbedrijven het niet zo nauw met “goed vertrouwen” en verdwijnen jaarlijks vele duizenden euro’s aan gederfde huurinkomsten door het niet goed kunnen controleren van de inzet van verhuurobjecten. Wordt de machine vervolgens ook nog eens niet teruggebracht dan is de problematiek van verhuren volledig omschreven!

 

Met TracTracer kunt u feilloos controleren of uw klant het daadwerkelijke huurgebruik aan uw medewerkers heeft doorgegeven of dat de machine toch langer heeft gewerkt. Bij niet retourneren kan de machine snel worden getraceerd en worden teruggehaald.