TracTracer Home > Beveiligen > Voertuig Beveiliging


TracTracer Equiptracer

GPS Track & Trace Systeem


Beveiliging van voertuigen


beveiligen bedrijfswagens

Beveiliging bedrijfswagens

 

"...wagen weg, spullen weg. Ik ben ridder te voet...!"

 

Of het nu gaat om uw dure vrachtwagen, de goed uitgeruste servicebus of uw luxe auto, bij diefstal verliest u niet alleen uw voertuig maar ook de (handels-)goederen en gereedschappen die daar in liggen.

 

Vaak bent u voor het uitoefenen van uw beroep, kortom uw broodwinning, afhankelijk van uw voertuig en de spullen die er in zijn opgeslagen. Zonder gereedschappen begint u immers niets en vervangen kost veel tijd. Denk hierbij aan de kosten van huurvoertuigen, ongewenste investeringen en lange levertijden voor nieuwe auto's en vrachtwagens.

 

Bij diefstal is het daarom ook zaak het voertuig snel te kunnen opsporen en zo spoedig mogelijk weer in uw bezit te krijgen. Alleen zo kunt u de continuïteit van uw bedrijf na voertuigdiefstal waarborgen.


Alarmmeldingen

 

TracTracer Voertuigvolgsystemen is al jaren gespecialiseerd in het beveiligen en opsporen van bedrijfswagens. De TracTracer Meldkamer weet hoe busjes en andere bedrijfsvoertuigen worden gebruikt en zorgt door het 'slim' opvolgen van meldingen ervoor dat u zo min mogelijk wordt lastig gevallen met 'loze' meldingen

Via uw eigen PC, tablet en smartphone kunt u met de MyTracTracer.com webapplicatie direct zelf uw auto's lokaliseren en bijvoorbeeld zien of ze op dit moment rijden of stilstaan. Uitgebreide alarmering via sms en e-mail is natuurlijk standaard, evenals alarm-opvolging via de TracTracer Meldkamer. Desgewenst kan TracTracer u middels internationale recherchebureaus hulp bieden bij repatriëring. Het uitgebreide Installatie- certificaat (het zgn. Objectpaspoort) en de TracTracer Fotodatabase zijn hierbij zeer doeltreffend hulpmiddelen.

Objectmanagement voor bedrijfswagens

 

Met hetzelfde systeem en de MyTracTracer Webapplicatie bent u ook volledig op de hoogte van bijvoorbeeld de actuele kilometerstanden van uw auto's, of de werktijden van uw personeel en de ritadministratie via de functies binnen Objectmanagement voor Werkmaterieel.

Meer informatie Voertuigbeveiliging via het contactformulier.
Download
TracTracer Brochure GPS Track & Trace Bedrijfswagens
Download de TracTracer Brochure GPS Track & Trace Bedrijfswagens voor meer informatie over beveiliging en ritadministratie voor bedrijfswagens.
Brochure_Bedrijfswagens_2012.pdf
Adobe Acrobat document 2.7 MB

voor het beveiligen van o.a.: bestelbus, bedrijfswagen, bus, combo, caddy, transporter, transit, aanhangwagen, pickup, div. bedrijfsvoertuigen